Meer resultaten voor aftrekbaar

aftrekbaar
Zorgkosten aftrekbaar 2022: Wat is mogelijk? - Zorgwijzer.
Reiskosten in het kader van ziekenhuisbezoeker zijn aftrekbaar als wordt voldaan aan de volgende voorwaarden.: Jij en de zieke samen een huishouden hebben/hadden. Er regelmatig bezoek plaatsvindt. De zieke in één langer dan één maand in het ziekenhuis ligt in verband met eenzelfde ziekte/aandoening.
leemanskredieten.be
Kosten inbrengen als zelfstandige Partena Professional. np_search_1157129_000000. Group.
U moet de echtheid van de uitgaven bewijzen met een factuur, btw-bon, onkostennota of ontvangstbewijs. Houd deze bewijzen goed bij. Officieel moet u ze zeven jaar bewaren. De uitgaven zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van uw activiteit. Ze helpen u uw zaak runnen. Bijvoorbeeld de aankoop van een computer, een etentje met een klant, bureaumateriaal., U moet de kosten betalen in hetzelfde jaar waarin u ze aftrekt van uw belastingen. Kocht u bijvoorbeeld eind 2016 een computer, maar werd hij met factuur pas geleverd in januari 2017? Dan kunt u deze kost niet meer inbrengen in 2016, wèl in 2017. Voorbeelden volledig aftrekbare kosten. Er zijn heel wat kosten die 100 aftrekbaar zijn. Het zijn de investeringen in uw zaak en uw toekomst. Professionele huisvestingskosten zoals de intresten op uw lening, huur, kosten zoals verwarming, elektriciteit, de aanleg van een parking zijn aftrekbaar als ze noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van uw zelfstandige activiteit.
ikkoopuwhuis.be
Fiscale aftrekbaarheid maaltijdcheques Sodexo België.
De Sodexo maaltijdcheques zijn fiscaal aftrekbaar, maar dat geldt enkel wanneer aan alle hierboven vermelde voorwaarden is voldaan. Wat zijn de voordelen voor de werkgever? Hoewel deze oplossing deel uitmaakt van het loonpakket, wordt deze bij wet gedefinieerd als een belastingvrij sociaal voordeel.
aftrekbaar
Aftrekken van voorbelasting Belgium.be.
Deze aftrek gebeurt met de btw-aangfite driemaandelijks of maandelijks. De btw die betrekking heeft op een goed dat zowel voor privé- als professionele doeleinden gebruikt wordt, is in principe enkel aftrekbaar ten belope van het deel dat voor professioneel gebruik bestemd is.
aftrekbaar
Fiscale aftrekbaarheid van sport- en jeugdwerkactiviteiten - Gemeente Wommelgem.
Ze kunnen die uitgaven dus aftrekken van hun belastingen. Sinds 2005 is ook de kinderopvang door scholen, het jeugdwerk, de sportsector aftrekbaar. Welke initiatieven komen in aanmerking? De kosten, die in aanmerking komen, zijn de kosten voor kinderopvang buiten de normale lesuren.
mkb-brandstof.nl
Fruit op het werk is 100 fiscaal aftrekbaar Fruitsnacks. Close and delete.
100 fiscaal aftrekbaar. Fruit op het werk is 100 fiscaal aftrekbaar. Fruit op het werk is voor 100 fiscaal aftrekbaar! Dit omdat het je personeel en werksfeer ten goede komt. Fruit is op het werk is dus niet enkel gezond, gratis én motiverend voor je werknemers, ook het bedrijf wordt door de overheid beloond.
aftrekbaar
Zijn de kosten verbonden aan adoptie fiscaal aftrekbaar? Info voorbereiding FAQ Steunpunt Adoptie.
Het laatste nieuws en interessantste weetjes over de wereld van adoptie. Ontdek een hulpverlener bij jou in de buurt via deze handige adoptiekaart. FAQ Zijn de kosten verbonden aan adoptie fiscaal aftrekbaar? Zijn de kosten verbonden aan adoptie fiscaal aftrekbaar?
aftrekbaar
Aftrekbare kosten als zelfstandige: welke uitgaven breng je in?
Als je een gedeelte van de woning gebruikt voor je zelfstandige activiteit, dan mag je kosten zoals onroerende voorheffing, verwarming en elektriciteit aftrekken in verhouding tot het beroepsmatig gebruik van de woning. Gebruik je een bureauruimte die 10 bedraagt van de oppervlakte van de woning, dan kunnen de kosten ook voor 10 ingebracht worden. Deels aftrekbare kosten. De aftrek van de aankoopprijs van een auto varieert tussen de 40 en 100, afhankelijk van de CO 2 -uitstoot en de brandstof van de wagen. De regels over de fiscale aftrekbaarheid van je autokosten lees je hier. Professionele restaurantbezoeken zijn voor 69 aftrekbaar.
vind-een-coach.be
Een paar voorwaarde om uw kosten af te trekken van uw winst.
De erelonen voor fiscaal advies zijn aftrekbaar, want ze zorgen ervoor dat u meer nettoinkomsten overhoudt en minder belastingen betaalt. Een restaurantbezoek is aftrekbaar als u bewijst dat u er bent gaan eten met een professionele relatie. Een computer is aftrekbaar als u kunt bewijzen dat u hem gebruikt voor uw beroepsactiviteiten.
aftrekbaar

Contacteer ons